Zamieszczone przez andriu79
Jakie głośniki pociągnie Symphony OI bez wzmaka
Zwiń
X
-
Jakie głośniki pociągnie Symphony OI bez wzmaka
Witam,
Macie jakies doswiadczenia z wymiana seryjnych głośników na coś lepszego, zeby jakos to radio grało? Interesuje mnie opcja zeby nie dokupować wzmaka. Zastanawialem sie na Hertz DSK, ale nie wiem czy SYMPHONY to pociagnie? Bede wdzięczny za rady.
pozdrawiam
Leon
[ Dodano: Czw 13 Lis, 08 10:25 ]
Nikt, nie wymienial z Was glosnikow?
-
-
Re: Jakie głośniki pociągnie Symphony OI bez wzmaka
Zamieszczone przez odowazonelWitam,
Macie jakies doswiadczenia z wymiana seryjnych głośników na coś lepszego, zeby jakos to radio grało? Interesuje mnie opcja zeby nie dokupować wzmaka. Zastanawialem sie na Hertz DSK, ale nie wiem czy SYMPHONY to pociagnie? Bede wdzięczny za rady.
pozdrawiam
Leon
[ Dodano: Czw 13 Lis, 08 10:25 ]
Nikt, nie wymienial z Was glosnikow?
więcej osiągniesz wytłumiając porządnie drzwi i wstawiając panele z MDF'u - uwierz mi nie poznasz swoich "fabrycznych" głośnikówWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Re: Jakie głośniki pociągnie Symphony OI bez wzmaka
Zamieszczone przez Nexus6sama wymiana głośników nie ma ŻADNEGO sensu, to tylko wywalanie kasy w błoto;
więcej osiągniesz wytłumiając porządnie drzwi i wstawiając panele z MDF'u - uwierz mi nie poznasz swoich "fabrycznych" głośników
Jeśli tak, to ile kosztuje taka usługa u Ciebie, wytłumienia drzwi przednich i osadzenia głośników, bez ich wymiany? Suma końcowa, praca, materiały - ile płaci się za jedne lub od razu oboje drzwi?
(A jeśli się tym nie zajmujesz, to może wiesz, znasz te koszty)
Wiem, że są tu na forum poradniki jak to zrobić samemu, ale powiedzmy, że nie mam czasu, i nie chcę ryzykować na swoim aucie, zawsze coś w życiu popsułem, więc pytam ile u profesjonalistów się za to płaci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez satootCzy Ty Nexus6 zajmujesz się tym zawodowo, tzn. świadczysz takie usługi może?
Jeśli tak, to ile kosztuje taka usługa u Ciebie, wytłumienia drzwi przednich i osadzenia głośników, bez ich wymiany? Suma końcowa, praca, materiały - ile płaci się za jedne lub od razu oboje drzwi?
(A jeśli się tym nie zajmujesz, to może wiesz, znasz te koszty)
koszt samego tłumienia - robocizna to 350-450 zł + do tego koszt mat (zależny od użytych materiałów)With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
A tak z ciekawości: ile czasu zajmuje zawodowcom wygłuszenie przednich drzwi i zamontowanie paneli MDF ? Mi to zajęło ok. 8h i zastanawiam się czy to jest standardowy czas, czy profesjonaliści robią to w godzinę ?
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Czyli albo jestem równie szybki jak zawodowcy, albo moje wyłuszenie jest do ? Chyba nie chcę znać odpowiedzi na to pytanie :diabelski_usmiech. Ważne, że głośniki teraz dużo lepiej grają
Komentarz
Komentarz